Napi archívum: 2016. június 1.

Breathe

Breathe!

Az április elején bemutatott Breathe! június 5-én, vasárnap 19 órakor a Vörösmarty színház Kozák András Stúdiójában. Belépő: 900 Ft, jegyek a Fezen Pontban (Marosi Arnold utca 1.) és előadás előtt a helyszínen kaphatók.

Zászlófesztivál

Indul a 17. Kortárs

Képzőművészeti kiállítások, zenei, irodalmi, színházi és filmes események szerepelnek a 17. Kortárs Művészeti Fesztivál kínálatában. A helyszínek körbeölelik Székesfehérvár kulturális és közösségi intézményeinek tereit, termeit, udvarait: a június 3–11. között zajló eseménysorozat 22 helyszínen 43 féle programmal, összesen 61 produkcióval, közel kétszáz művész és alkotó közreműködésével várja az érdeklődőket.

NARTcore

A Hold jegyében: Luna-est a múzeumban

Zenés irodalmi estet rendez június 6-án, hétfőn 18 órától a Szent István Király Múzeum iSKI KOCSIS Tibor Luna című kiállításában: Bartis Attila író olvas fel és a NARTcore lép fel. Az esten részt veszt iSKI KOCSIS Tibor képzőművész is.

Nagybányától Picassóig

Nagybányától Picassóig

Szakolczay Lajos Nagybányától Picassóig – válogatott művészeti írások és Szakolczay levelesládája című könyveit mutatják be június 6-án, hétfőn 17 órától a Vörösmarty Teremben.