Rovat: Családi

Hetedhét Játékfesztivál

Hetedhét Játékfesztivál

Hetedhét határra szóló játékfesztivállal lepi meg a fehérvári családokat a Hetedhét Játékmúzeum gyereknapra, a Kortárs Művészeti Fesztivál ideje alatt: május 25-én és 26-án változatos programokat rendeznek a Városház téren.

Jam-Bory-vár

15. Jam-Bory-Vár

A Kortárs Művészeti Fesztivál legnagyobb eseménye minden évben a MéhKasAula és a Bory-vár közös szervezésében zajló, az egész várat elfoglaló összművészeti piknik.

Képzavarok - képzavarók

Képzavarok – Képzavarók

A Képzavarók című kiállítás valóban olyan lesz, amilyen még nem volt. Legalábbis Székesfehérváron biztosan nem. Művészek, művészettörténészek és múzeumpedagógusok rendeznek kortárs képzőművészeti kiállítást kifejezetten gyerekek, kisebb és nagyobb iskolások számára.

Fekete asszonyok

Lélektől lélekig

Képzőművészet, színház, zene, lake lounge a MéhkasAulával, égi utakon a Terkán Lajos Csillagvizsgálóban – kisfesztivált rendez A Szabadművelődés Háza május 23-án, csütörtökön délután a tóparton.

Rozsda Lovag

Rozsda Lovag

Kalandos mese-musicalt játszik a Vörösmarty Színház az idei gyereknapon a Csodalények Erdejének mélyéről, Páncélvárból, ahol a Rozsda lovag Koksszal, a több ezer éves sárkánygyerekkel, és Szélvésszel, a talpraesett várkisasszonnyal él.