Shortstory és Vesta 4

Dupla koncert lesz május 17-én, pénteken a Museum Caféban: 20 órától a Shortstory, 21 órakor pedig a Vesta 4 csap a húrok közé.

Shortstory

Shortstory – Nádi Bogi képe

A kétfős (akusztikus gitár, ének) pop-feldolgozás zenekar, a Shortstory 2009-ben, közvetlenül alakulása után megnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivált. Azóta is töretlen lendülettel adják a kisebb kávéházi és a nagyobbacska közönséget is megszólító szabad ég alatti koncerteket. Repertoárjuk közkedvelt pop slágerekből és jazz standerdekből áll – Bryan Adams-től Britney Spears-en, Lady Gaga-n, George Michael-ön át Madonnáig szinte minden létező előadótól felcsendül egy-egy dal.

A zenekar honlapja képekkel és videókkal az alábbi linken található: https://www.facebook.com/shortstoryzenekar
http://www.youtube.com/user/shortstoryzenekar

Tagok: Skolák Péter – gitár; Tajti Zoltán – ének

 

A Vesta4 négy fiatal fehérvári srác zenei kísérlete, amelyben a tipikus pop dalszerkezetek helyett a szabad improvizáció kap nagy szerepet. Stílusok keverednek, folynak egymásba az éteri hangáradatban, és izgalmas ütemek hívogatják táncra a hallgatóságot. A friss, lendületes formáció minden alkalommal más és más arcát mutatja meg, hiszen a spontaneitás fellépéseik mozgatórugója.

Vesta 4

Tagok: Csuti Attila – dob, karibi hangulatfelelős, biciklikerék, tripla hunor; Franz Márton – szintik, effektek, zaj- és pijjegtetésmenedzser; Gyalus Márk – gitár és hozzátartozók, rádió adó-vevő; Tóth Péter – mély hangokért felelős miniszter (gy.k. bass)

Elérhetőségek:
http://facebook.com/vesta4music
http://soundcloud.com/vesta4

A Kortárs Fesztiválon a Museum Café teraszán a rendezvények ideje alatt bevetített udvar várja a vendégeket.