Két összeillő ember

Felejthetetlen tehetségű művészek, két valódi csillag: Domján Edit és Szécsi Pál – legendák, akik sokunk életében jelen vannak. Dallamokat, érzéseket, képeket őrzünk róluk, és mindez életre kelt Csikós Attila zenés játékában.

Két összeillő ember

Szécsi Pál és Domján Edit megalkuvás nélkül keresték hivatásuk határait. Domján Edit óriási tehetségű színésznő, Szécsire sokan úgy emlékszünk, mint egy kihajtott gallérú jampira, de a dalszövegekből egy mély gondolkodású férfi alakja rajzolódik ki. Domjánnal való találkozása valóban két összeillő ember találkozása volt. Szerettek élni, és ez az életigenlés hatja át az előadást is. De sorsszerű találkozásuk után velük együtt kell megértenünk, hogy nem sikerülhet… elégnek ebben a szerelemben.

A Vörösmarty Színház tavaly januárban mutatta be a Két összeillő ember című zenés játékot, Telihay Péter rendezésében, Keller János és Váradi Eszter Sára főszereplésével. A darab óriási siker, Fehérvár mellett Veszprémben is többször játszották, és várhatóan a következő évadban is műsoron marad. A Kortárs Művészeti Fesztivál keretében május 18-án, szombaton 19 órától látható a Pelikán Kamaraszínházban.

Részletek a programajánlóban »