Vadvirág

Az Ébrenálmodók Rituális Színház előadása
Mikor:
2016. június 9. 20:00
Hol:
A Szabadművelődés Háza
Székesfehérvár
Fürdő sor 3.
Szervező:
A Szabadművelődés HázaEsemény/szervező honlapja
Kategóriák:

ASZMHÉbrenálmodókAz előadás jó idő esetén szabadtéren lesz.
Honlap: www.aszmh.hu, www.ebrenalmodok.hu

 

Vadvirág
 
Színházunk gyökerei régebbi baráti kapcsolatokra nyúlnak vissza. A társulat tagjait összetartó erő a közös élet- és világszemlélet: az Univerzum működésének törvényein alapuló ősi hitünk és teremtő erőnk felélesztése.

Ugyanakkor fel kívánjuk hívni a figyelmet korunk égető problémáira, melyek mögött nagyrészt egy általános értékrend nélküliség és az emberi hit elvesztése áll. Mindezek azonban ösztönző erőt is hordoznak magukban arra, hogy nyitottak legyünk a világban lezajló, elkerülhetetlen, kozmikus változásokra, és hogy a bennünk rejlő lehetőségeket felismerjük.

Társulatunkra nagy hatást gyakorolt a Vágtázó Halottkémek zenekara és annak rituális színháza. A túlzott verbalitás helyett inkább a mozdulatok és a zene erejét, valamint a vizuális eszközökben rejlő lehetőségeket használjuk kifejezőeszközként. Előadásaink zárt és nyitott térben egyaránt megvalósíthatóak, alkalmanként dolgozunk együtt tűzzsonglőrökkel, gólyalábasokkal és cirkuszi artistákkal is.

A performance fontos részét képezi a transzélményt kiváltó sámándobolás, melynek rezdülései a közönség mélytudatába szállnak, és ott fejtik ki hatásukat.

Bízunk benne, hogy előadásaink inspiráló energiákat szabadítanak fel, és termékeny változásokat hoznak a nézők és a résztvevők életébe egyaránt.

http://www.ebrenalmodok.hu/2016/05/vadvirag-2016-06-09-szekesfehervar/
https://www.facebook.com/%C3%89bren%C3%A1lmod%C3%B3k-Ritu%C3%A1lis-Szinh%C3%A1z-1448674382107739/