Breathe!

A Duda Éva Társulat / Movein Mission előadása

Az április elején bemutatott Breathe! június 5-én, vasárnap 19 órakor a Vörösmarty színház Kozák András Stúdiójában. Belépő: 900 Ft, jegyek a Fezen Pontban (Marosi Arnold utca 1.) és előadás előtt a helyszínen kaphatók.

Az együttesvezető legújabb munkája, melyben a szabadság iránti vágy, a korlátok elkerülése és önmagunk felfedése a cél. A saját és fiktív élményekből kreált mű a szabad légzést és létezést hirdeti, egy körülöttük összeomlani látszó világban.

Breathe

(Fotó: Dömölky Dániel)

 

Ingredients / hozzávalók:
gyors mozgás, lassú mozgás, összetett kombináció, rövid csörte, partnering, szinkron mozgás, bár az még nem biztos, szinte futás, kérdések, csoportdinamika, partnering, jaj megint, viszonyulások, őszinteség, rossz kísérlet, konvertálás, hosszú próba, adaptálás, kiborulás, simulás, harag, kis süti, csábítás, távolságtartás, manipuláció, megértés, együttlét, figyelem, kíváncsiság, kutatás, törekvés, kudarc, félelem, sóhaj, ének. Mondjuk kompozíció.

Lőrinc Katalin: Beszélgetés Maria Camposszal, Guy Naderral és Duda Évával (interjú az új bemutatóról a társulat honlapján)

További információk a programajánlóban »