Rovat: Hírek

Jam-Bory-vár

A Petőfiben lesz a Jam-Bory-Vár

A MéhKasAula tájékoztatása szerint az elmúlt napok folyamatos esőzései miatt a Bory-vár talaja teljesen felázott, és így alkalmatlanná vált a 16. Jam-Bory-Vár megrendezésére. Az egyesület a családi kisfesztivált a Petőfi Kultúrtérben rendezi meg, a jegyár 500 Ft-ra mérséklődik.

Shakespeare: Lear király

Műsorváltozás

A Vörösmarty Színház tájékoztatása szerint betegség miatt elmarad a vasárnap estére meghirdetett „Kortársunk, Shakespeare” című beszélgetés a teátrum kávézójában.

Mulatság

Időpontváltozás

A Petőfi Kultúrtérbe 2014. május 16-án, pénteken 19.00 órára meghirdetett Sławomir Mrożek: Mulatság című darab a Bárka Színház előadásában, egy órával később: 20 órakor kezdődik.

Bohemian Betyars

Nem jönnek a betyárok

A Petőfi Kultúrtér tájékoztatása szerint a mára meghirdetett Bohemian Betyars koncert elmarad.

Elindult a fesztivál

Elindult a fesztivál

Horváth Miklósné önkormányzati képviselő megnyitójával és az „Álom és csupa zsenge sóvárgás” kortárs fotó- és divatperformansszal hivatalosan is elindult a valójában már napok óta zajló 15. Kortárs Művészeti Fesztivál.

Ektar Instrumental

Helyszínváltozás

A kedvezőtlen időjárás miatt az Ektar Instrumental Quintet koncertje beköltözik a Szent István Művelődési Ház (Liszt Ferenc utca 1.) Szent László termébe. A belépés ingyenes.

„Álom és csupa zsenge sóvárgás”

Mozgalmas nyitány

Május 13-án, kedden 19 órakor a Fő utcán, az Igéző előtt Brájer Éva alpolgármester megnyitó beszédével és az „Álom és csupa zsenge sóvárgás” kortárs fotó- és divatperformansszal hivatalosan is elindul a 15. Kortárs Művészeti Fesztivál.

Hetedhét Játékfesztivál

Hetedhét Játékfesztivál

A Kortárs Művészeti Fesztivált követő hétvégén, május 24-én és 25-én rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált a Városház téren, a Fő utcán és a Hetedhét Játékmúzeumban.