Rovat: Fókusz

Szegedi Csaba

Velencétől Manhattanig

Szegedi Csaba kolorista alkotásaiból nyílt kiállítás a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épületében. A térben és időben távoli munkák szeptember 14-ig várják a látogatókat.

Elindult a fesztivál

Elindult a fesztivál

Horváth Miklósné önkormányzati képviselő megnyitójával és az „Álom és csupa zsenge sóvárgás” kortárs fotó- és divatperformansszal hivatalosan is elindult a valójában már napok óta zajló 15. Kortárs Művészeti Fesztivál.

Hetedhét Játékfesztivál

Hetedhét Játékfesztivál

A Kortárs Művészeti Fesztivált követő hétvégén, május 24-én és 25-én rendezik meg a Hetedhét Játékfesztivált a Városház téren, a Fő utcán és a Hetedhét Játékmúzeumban.

15. Kortárs Művészeti Fesztivál

„Klasszikus művekre való kortárs reagálás”

22 szervező, 25 helyszín, 42 féle program 47 alkalommal, összesen 59 produkció, több mint nyolcvan művész és alkotó közreműködésével rendezik meg a 15. Kortárs Művészeti Fesztivált május 13-18. között Székesfehérváron – hangzott el az eseménysorozatról tartott sajtótájékoztatón.

Kortárs tárlatok

Kortárs tárlatok

A fesztiválokon szokásos nulladik nap mintájára mi akár a „nulladik hét” fogalmát is bevezethetnénk, hiszen a 15. Kortárs Művészeti Fesztivál kezdete előtti héten több, a fesztiválhoz kapcsolódó kiállítás is megnyílik.