17. Jam-Bory-vár after party

Mikor:
2015. május 16. 23:00 – vasárnap 04:00
Hol:
RandOM
Székesfehérvár
Kossuth utca 14.
Szervező:
Gombócleső Bt.
Kategóriák:

RandOMNyitva tartás: H–Cs: 16.00–24.00, P–Szo: 16.00–04.00, V: 16.00–22.00

 

 

A Jam-Bory-vár után a Randomban a Wakablack Sound System, a Zahirban a Sexpants pörget 23 órától hajnalig, mindkét helyszín a Kossuth Udvarház Üzletközpontban található.

RandOM: Wakablack Sound System
2011 decemberében alakult, tagok: Fekete Bence, Sütö-Nagy Ádám.
A tradicionális ska, rocksteady, reggae és Rub-A-Dub sound system formáció célja fellendíteni Székesfehérvár és Fejér megye reggae életét, eredeti bakelit lemezek pörgetésével!

wakablacksoundsystem_650_

Zahir: Sexpants
A Lenny Lenoks és Tony Manero alkotta párost a Kossuth-utcai klubból ismerheti a közönség, aki nem annak jó alkalom a mai nap.

Hogy mi is az a Sexpants?
Szavakkal nem leírható, kézzel meg nem fogható ritmikus érzés, ami egyfajta gyűjtőstílusként öleli fel mindazon hangzásokat és ütemeket, melyek egyvelegeként kissé túlfűtött, emocionális érzések vegyülnek a zene hangszeres és elektronikus változataiba…
A formáció 2011 elején alakult kéttagú székesfehérvári dj/producer duó. Fő stílusirányzatuk a nu disco, deep disco, funk és némi house. A szexnadrág két szára Lenny Lenoks és Tony Manero (Kiss Lénárd András és Pál Balázs). Mindketten régóta foglalkoznak zenéléssel, pályafutásuk alatt belekóstoltak nagyon sok tánczenei műfajba a funkytól kezdve a minőségi elektronikus zenéig, azaz két irányból közelítik meg az olvasztótégelyként számon tartott nu disco hangzást: míg Tony a funky és disco felől addig Lenny az elektronika és house irányból érkezik – így pontosan a nu discot kapjuk eredményül. Zenéjükön, dj-szettjeiken jól érződik ez a kicsit eklektikus, jó értelemben vett csapongás ám mindig kerek, egész történetet kapunk – bevezetés, tárgyalás, befejezés.
Sok fellépéssel a hátuk mögött tapasztalt djk, rendszeresen fellépnek a város és az ország underground klubjaiban, rendezvényein. A formáció egy fejlődésben lévő friss hajtás tekintve, hogy Magyarországon a stílus még gyerekcipőben jár. Terveik között szerepel még szélesebb körben terjeszteni a stílust, küldetésnek tekintik városuk tánczenei világát és klubéletét feljavítani, valamint fellépéseiket igyekeznek saját szerzeményeikkel is megfűszerezni.
www.facebook.com/SexpantsMusic

zahir_sexpants