Rovat: Ajánlók

Varga Gyöngyvér szívesen válaszolt a műhelytitkokat firtató kérdésekre

Kézművesség az iparművészetben

Maróti Viktória kerámiatervező és Varga Gyöngyvér üvegtervező munkáiból nyílt kiállítás a Köfém Művelődési Házban. Letisztult forma- és színvilág, kézműves technológia jellemzi alkotásaikat, amelyek június 5-ig tekinthetőek meg.

11070298_895897857139627_5015296105242652539_n

Megnyílt az El Kazovszkij-tárlat

Május 17-én, vasárnap 17 órakor Muladi Brigitta művészet­tör­té­nész nyitotta meg az El Kazovszkij művek a székesfehérvári gyűjteményekben című tárlatot a Városi Képtár – Deák Gyűjtemény Projekt Termében. A kiállítás augusztus 9-ig látogatható.

bodylotion co-dance

Lendületben

Nagy érdeklődés mellett nyílt meg tegnap a Variációk az absztraktra című, Kemény Judit és Barta Lajos művészetét bemutató, augusztus 2-ig látogatható kiállítás a Csók István Képtárban.

Hamis memória

Csak a szépre emlékezünk?

Úgy gondoljunk, mi mindenre világosan emlékezünk: mikor, kit, mit, mivel, kivel, hogyan, miért? És biztos, hogy jól emlékezünk, vagy valaki el akarja hitetni velünk ezeket a dolgokat? Izgalmas kérdéskört jár körül a Székesfehérvári Művészek Társasága tegnap megnyílt kiállítása, amely június 19-ig látható a Pelikán Galériában, Hamis memória címmel.

Aprólékos munkák tömör mesékhez

Aprólékos munkák tömör mesékhez

Fehér éjszakák, fekete nappalok címmel nyílt meg Kövi Krisztina tervezőgrafikus-művész tárlata a Vörösmarty Mihály Könyvtár Széna téri Tagkönyvtárában.

Kid Camino

Kid Camino

Szabó Noémi festőművész munkáiból nyílik kiállítás május 14-én, csütörtökön 17 órakor az Aranybulla Könyvtárban. A tárlatot Szabó Sándor András nyugalmazott mérnök ajánlja a közönség figyelmébe, közreműködik a Bergerné Szőnyi Anna…