Rovat: Családi

Jam-Bory-vár

„Marhára szeretjük ezt csinálni!”

Minden évben, május közepén, egy szombati napon megtelik a Bory-vár minden zuga zenekarokkal, különféle előadókkal, tüzet fújó akrobata lányokkal, kiállítással és persze emberekkel, akik talán egész évben erre a népszerű székesfehérvári programra várnak.

Pünkösdi virágálom

Idén tizenkét köztéri alkotást öltöztetnek fel

Tizenegyedik alkalommal öltözik virágdíszbe a pünkösdi hétvégén Székesfehérvár Belvárosa. A város virágkötői ebben az évben is látványos virágkompozíciókkal díszítik fel több középület bejáratát, de kerülnek virágok emlékművekre is.

Gauditorium

„Egy igazán vidám, dögös gyerekműsor”

Abban a szerencsés helyzetben van a székesfehérvári 16. Kortárs Művészeti Fesztivál közönsége, hogy elsőként láthatja és hallhatja Ágoston Béla legújabb formációjának, a Gauditóriumnak koncertjét. A zenekar is és a műsor is 2015. május 15-én 17 órakor debütál a fesztivál megnyitóján.

Kultur-Turi

Kultúr-Turi

A Gardrób ruhacsere programunk mintájára, idén először megrendezzük a könyvcsere és Kultúr-Turi programunkat május 24-én, vasárnap 15 órától a Museum Caféban.

A fesztivál idején zajló egyéb programok

A fesztivál idején zajló egyéb programok

Számos olyan kulturális esemény zajlik Székesfehérváron a fesztivál ideje alatt, amelyeket szívesen ajánlunk a fesztivál közönségének is.

Zászlófesztivál

Zászlókiállítással indul a fesztivál

A Kortárs Művészeti Fesztivál hagyományos rendezvénye a Belvárosban rendezett zászlókiállítás, amellyel a fesztivál idejére ünneplőbe öltözik városunk, idén május 12–31. között.

IMG_2734

Fesztivál a fesztiválban

A Kortárs Művészeti Fesztivál egyik legnépszerűbb, minden évben sokak által várt eseménye a MéhKasAula és a Bory-vár közös szervezésében zajló, az egész várat elfoglaló összművészeti piknik.