Napi archívum: 2015. április 26.

Gazdag zenei kínálat

Gazdag zenei kínálat

Az idei fesztiválnak is kitűnő a zenei felhozatala: megszokott és új helyszíneinken egyaránt rangos előadók lépnek színpadra.

Preimer

Premier a Kortárson: Fél élet

A fesztiválon mutatja be új produkcióját a Szabad Színház: John Mighton Fél élet című drámája az idősödéssel, a generációk együttélésével foglalkozik.

Kultur-Turi

Kultúr-Turi

A Gardrób ruhacsere programunk mintájára, idén először megrendezzük a könyvcsere és Kultúr-Turi programunkat május 24-én, vasárnap 15 órától a Museum Caféban.

Országos Széchényi Könyvtár: Makk Károly - indafoto.hu

Makk Károly és a Szerelem

Idén ünnepli 90. születésnapját Makk Károly filmrendező, forgatókönyvíró, színész. A legendás alkotó május 20-án, szerdán 18 órától a Cinema City 10-es termében lesz a fesztivál vendége, ahol a Szerelem című, 1971-ben készült filmjét is levetítik.

kiallito_630

Tárlatok a fesztivál előtt

Hagyományosan a fesztivál hivatalos nyitánya előtt megnyílik néhány kiállítás, és ezek a fesztivál zárása után is látogathatók.

A fesztivál idején zajló egyéb programok

A fesztivál idején zajló egyéb programok

Számos olyan kulturális esemény zajlik Székesfehérváron a fesztivál ideje alatt, amelyeket szívesen ajánlunk a fesztivál közönségének is.

Kid Camino

Kid Camino

Szabó Noémi festőművész munkáiból nyílik kiállítás május 14-én, csütörtökön 17 órakor az Aranybulla Könyvtárban. A tárlatot Szabó Sándor András nyugalmazott mérnök ajánlja a közönség figyelmébe, közreműködik a Bergerné Szőnyi Anna…

_vorosmartytarsasag_net1

Grafikáktól az érmekig

Muzsnay Ákos Munkácsy-díjas grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás május 13-án, szerdán 17 órakor a Vörösmarty Teremben.